Chrám hojnosti 

Retreat s Lindou Berger

16. – 28. listopadu 2025 na Bali

Zvu tě na mimořádný pobyt, který změní tvé prožívání hojnosti jednou pro vždy.

  • Jaké by to bylo dosytit veškerá nedosycení?
    Nechat se hýčkat jako královna, která nemusí hnout ani prstíkem a už se vše děje. Pro tebe.
  • Co kdyby sis vzala svou hojnost zpět?
    Programem projdeš ve své síle i zranitelnosti a kráse. Noblesně přijmeš hojnost jako své rodné právo, kterým vždy byla a je.
  • Co když na své hojnosti nemusíš makat a dřít?
    Představ si, že se jí stačí jen otevřít. A to nejen v hlavě a ve svých snech. Jaké by to bylo skutečně otevřít a uvolnit celý svůj energetický systém tak, abys byla kanálem, nádobou, do které může volně proudit všechna hojnost světa?

 bude náplní unikátního, prožitkového retreatu.

První krok

Prvním krokem otevření se je už to, že si dopřeješ něco zdánlivě nepraktického, něco k čemu tě zve tvá duše.Takové to vnitřní volání, které možná utlumuješ a odkládáš na „až někdy jindy“. 

Tvá duše tě nikdy nevede do záhuby, to je jisté. A i když ti to teď možná nahání hrůzu, za ní může být nejvíce magický okamžik.

Oslava hojnosti života

Co je pro tebe nachystáno?

  • Hluboký prožitkový program
    Abys mohla hojnost prožít opravdu do hloubky svých buněk. Bude to dostatečně dlouho na to, aby tento prožitek přepsal stará programování. Je pro tebe nachystána královská péče plných 10 dní, nikoliv jen jedno odpoledně nebo víkend. Ve všem tě podpoří energie místa.
  • „Vánoce“ každý den :)
    Mám pro tebe tolik dárků a překvapení, že budeš zažívat „Vánoce“ každý den. Své tělo nakalibruješ i vysokovibrační a láskyplnou balijskou masáží. Měla jsem možnost ji prožít v turistickém centru a v Ponciáně. Rozdíl byl nevýslovný. Jedno bylo příjemné a jedno léčivé.
  • Garantuji ti, že tvé tělo se přeladí do přijímacího modu.
  • Zažiješ cestu k otevření svého kanálu hojnosti
    Tato cesta není založena na „klasických odblocích“ a je velmi jemná a účinná. Její součástí bude i léčivá praxe, která mi byla předána právě na Bali a je možné, že jen tato jedna praxe, fyzicky odžitá obrátí tvůj život o 180° do přijímání, hojnosti, zasloužení si a noblesy tvé vlastní duše.

Konečně skutečně prožiješ, že...

„Jen to nejlepší je pro mě dost dobré“.

Jaký bude program?

  • První den bude seznamovací (se skupinou i místem) a odpočívací po cestě.
  • Druhým dnem začneme transformační program. Každý den se podíváš na hojnost v kontextu jedné čakry, otevřeme témata s tím spojená a uvolníme je do přijetí.
  • Připravila jsem pro tebe různé praxe, rituály a očisty.
  • Takto, den za dnem, uvolníme a otevřeme celý tvůj energetický kanál a nervovou soustavu, do stavu hojnosti a blaženosti.
  • Veškerý bohatý, doprovodný program je navržený jako součást procesů.

Jsi připravená...

  • ...prožít a ukotvit ve svém životě i systému těla pocit bohaté královny svého života? 
  • ...zažít si ženu, která vládne nekonečnými zdroji?
  • Pomůže ti k tomu nejen program, ale i BALI.  Je to velmi spirituální země s vysokými vibracemi, které ti pomohou otevřít a zharmonizovat srdce.
  • Díky ucelenému programu a podpoře místa se potkáš se zdrojem své hojnosti.
  • Magická energie ostrova ti pomůže posunout tvoje limity

Dostaneš se do energetického pole, kde se budou dít nekonečné zázraky. 

Bali Seaside Resort § Retreat centre

Poinciana Retreat Centrum & Spa

Chceš se ocitnout v ukrytém resortu v odlehlé vesnici na severu ostrava Bali, mezi horami a džunglí, se sopečnou pláží na břehu oceánu, daleko od turistického ruchu?  

Toužíš si dopřát kus ráje na zemi, hlubokou regeneraci a transformaci, na kterou nikdy nezapomeneš?

Co když najdeš místo, kde se budeš cítit opečovaná, hýčkaná a zároveň propojena se sebou a s výjimečným duchem ostrova bohů a démonů?

Čeká tě nezapomenutelný transformační prožitek v exotickém srdci ducha Bali.

Poinciana Seaside Resort 

V Poincianě najdeš dokonale přirozenou rovnováhu moderního komfortu s přírodou, tradicí a stylem, v souladu s neuvěřitelnou krásou a tradičním vesnickým životem.

Odlehlost resortu ti dává intimní pocit a atmosféru klidu a míru. Je to ideální místo k transformačnímu retreatu, který se nachází v klidné přímořské oblasti Tejakula, přibližně 3 hodiny od letiště v Denpasaru.

Najdeš zde klidné útočiště daleko od turistů, shonu a dopravních zácp. Pláž s úchvatným výhledem na Indický oceán, na pozadí malebných horských kopců, obklopených malými vesnicemi a místními farmami.

Dokonalá rovnováha pro životní transformaci.

Kdo tě provede?

Linda Berger

Jsem žena, manželka i matka, která miluje život a užívání si. Stejně tak moc si užívám objevy v krajině mysli, své i svých klientek.

Jsem také plně certifikovaná koučka několika škol a přístupů.

Pokud se týče nastavení k penězům a prodeji, studovala jsem v kurzech T. Harv Ekera, Johna Assarafa,  C. M. Sheldon, Laury Wright  a dalších. Mými mentorkami jsou Lenka Lutonská a Lucie Harnošová.

Krátce shrnuto, učím se od lidí se silnou energií a opravdovým nastavením k bohatství a prodeji

Vše, co se učím moc ráda zase svým způsobem předávám dál.

Pokoje ve vilkách

Vily v resortu Poinciana jsou navržené dle principu feng-shui a jsou opravdu nádherné. Každý pokoj je originální a má svůj vlastní design a provedení. 

Jako pravá královna budeš mít pro sebe svoji vlastní ložnici s koupelnou i teráskou. Z vilek je krásný výhled na oceán, bazén, svěží tropickou zahradu a hory. Všechny pokoje jsou klimatizované a mají minibar, příslušenství pro přípravu čaje a kávy, vlastní koupelnu, terasu s nábytkem k posezení, sušák na prádlo. Vozit si nemusíš ani toaletní potřeby, ručníky jsou na pokoji, k bazénu i na pláž. Vše je pro tebe nachystáno. 

Resort nabízí dva venkovní bazény, restauraci Jepun Bali se zahradním patiem a terasou s výhledem na moře a také relaxační procedury v lázních. Yes Spa Poinciana se nachází přímo v areálu resortu, který budeme mít celý pro sebe, naši skupinu.

Masáž si můžeš dopřát buď venku s výhledem na oceán nebo v soukromí spa - v masérně určené pro procedury. Najdeš zde i relaxační místnost a pestrý výběr možností, jak sebe a své tělo opěčovat. Můžeš si dopřát očistný peeling, různé druhy masáží, pedikúru, manikúru i kosmetiku.

Vlastní ložnice pro tvé soukromí.

Nespoutaný indický oceán

Oceán. Jeho sílu pocítíš pokaždé, když vkročíš do vody. Je nádherný, silný, moudrý a dechberoucí. Každý den tě bude lákat k návštěvě. 

Někdy jsou ale vlny tak silné, že není možné se do vody dostat a zaplavat si. Jindy se uklidní a vpustí tě k sobě a třeba i pozve ke šnorchlování nad korálovými útesem. Počasí a sílu vln nemůžeme ovlivnit, ale už jen ho pozorovat, je magické. Oceán očišťuje, ať už v něm můžeš plavat nebo ne. K zaplavání  a relaxaci ve vodě ti poslouží dva nádherné a teploučké bazény v resortu.

Resort  je situován na okraji přírodní sopečné pláže s černým pískem a nedaleko krásného přírodního útesu. Pláž není komerční.  Je to kus nedotčené přírody, vhodný k tichému pozorování, plavání ( v případě příznivého počasí) nebo k procházkám. Pozorovat oceán můžeš i od bazénu nebo přímo s restaurace a přitom popíjet čerstvý kokos, fresh nebo smoothie z manga, melounu či dragon fruit. 

Ostrov Bali leží v tropické oblasti, jen osm stupňů jižně od rovníku, proto zde celoročně panují poměrně stabilní teploty pohybující se v průměru od 27 do 32°C.

Počasí na Bali je možné rozdělit na dvě období, a to období sucha a dešťů. Zejména v měsících leden a únor můžeš očekávat silnější noční přeháňky a občasné krátké denní bouřky, vzduch je těžší a vlhkost je vyšší, a to až 97 %.

Nutno podotknout, že deště na Bali nelze předvídat, ale vždycky hezky pročistí vzduch. Bali má obrovskou transformační sílu. Proudí tu silné požehnání. ⁣Všechno se rychle manifestuje. 

Bali je urychlovačem záměrů a přání.

Barevné jídlo pro vyživení
tvého těla i duše

Rozmazlovat budeš i svůj jazýček! Jídelníček nám speciálně sestaví Lynn Nichols z Austrálie, která žije na Bali a kousek od resortu provozuje svou vlastní jungle restauraci se specializací na healingfoods. Lyn je autorka několika kuchařek o zdravém stravování a detoxikačních retreatů. Její recepty jsou nejen chuťově vynikající, pastvou pro oko i Instagram 😊, ale jsou především nutričně a energeticky vyvážené.

Jídelníček budeme mít vyladěný i v souladu s naším programem, tak aby jídlo maximálně podpořilo tvoji cestu. V rámci celého pobytu je pro tebe zajištěna plná penze. Čekají tě vynikající veganské, vegetariánské, nevegetariánské i Bali pokrmy. Stravu je možné jakkoliv upravit dle tvých požadavků, např. intolerancí apod.

Čistá strava během retreatu umožňuje hlubší transformaci. Těšit se můžeš na zdravé dezerty, tropické ovoce a neznámé koření. Pokud máš se zdravější stravou špatnou zkušenost, tak počítej s tím, že s Lynn kuchyní se ti toto totálně přepíše. Navíc je cokoliv možné doobjednat,  porci masa i více ovoce.

Hýčkací péče
a výjimečné zážitky v ceně

BALIJSKÉ MASÁŽE

Tradiční Indonéská Balijská celotělová masáž je hloubková a je unikátní v tom, že v sobě spojuje několik alternativních medicínských postupů jako je masáž, akupresura, reflexologie a aromaterapie s užitím esenciálních olejů s okouzlující vůní jasmínu. Pro tebe jsem ji nachystala hned dvakrát.

Hýčkání a hojnost jdou ruku v ruce a je součástí programu.
 

ZA SVÍTÁNÍ VÝLET ZA DELFÍNY

Pozorování delfínů při východu slunce je zážitkem na celý život. Vydáme se na tradiční rybářské lodi a užijeme si velkolepý východ slunce s delfíny.
Mezi druhy v této oblasti patří delfíni skvrnití, delfíni rotaví a delfíni láhvoví. Začínáme brzy ráno a vrátíme se na snídanI.

Delfíni nás učí, jak být v radosti a lehkosti v životě. Zažívají hojnost všeho, aniž by dřeli a zapomněli na radost.
 

VÝLET K VODOPÁDU

Jen 15 minut jízdy od Poinciana dojdeme po nádherné stezce k Les Waterfall. Na cestě k vodopádům jsou svatyně a také vodopády jsou považovány za posvátné. Když vstoupíš pod vodopád a umožníš čisté vodě zasáhnout korunní čakru, očistíš tak tělo, mysl i ducha. Pročistíš i svou mužskou energii, což umožní penězům, aby k tobě mohly lépe proudit.

Na závěr výletu se uzemníš a posilníš v krásném občerstvení přímo v džungli. Vše je pro tebe nachystáno.
 

VÝROBA OBĚTINEK A POŽEHNÁNÍ V CHRÁMU

Vyrobíš si vlastní obětinku canang sárí, kterou pak obětujeme v chrámu Ponjok Batu, jednom ze sedmi posvátných mořských chrámů na Bali, o kterém se říká, že odhání zlé duchy přicházející ze severovýchodu.

Dostane se ti požehnání od kněze a zažiješ praktickou a inspirující spiritualitu ostrova.

 

MAGICKÝ OHEŇ NA PLÁŽI

Když se ocitneš u ohně na pláži, najednou se všechno kolem tebe zpomalí a všechny myšlenky a starosti se zdají být vzdálené. Pohled do plamenů přináší klid a uvolnění. V té chvíli cítíš hluboké propojení s věčnou sílou přírody.

A když se podíváš na zářící hvězdy na obloze, cítíš se skutečně osvobozena od každodenní reality.
 

Kde se budeme společně setkávat? 

K dispozici pro nás budou dva vyhrazené prostory. Jeden je krytý s otevřeným prostorem s úžasným výhledem na hory a jeden uzavřený, klimatizovaný prostor s výhledem do okolní krajiny a na oceán. Poinciana je vybavena podložkami na jógu, bloky, popruhy, podhlavníky, polstrovanými sedacími vaky s podporou zad a malými polštářky na hlavu. 

Ranní a odpolední odemykání hojnosti

Pojď prožít svou proměnu

Plná cena 13denní retreatu
na Bali s Lindou

 je 119 800 Kč 

jako odměnu za včasnou rezervaci platíš

109 800 Kč 

  • s láskou tě provedu transformačním 9denním programem Chrám hojnosti
  • 10 x se královsky vyspíš v krásné ložnici s vlastní koupelnou jen pro tebe
  • rozmazlování ve vyňuňaném resortu na severu Bali přímo u oceánu a džungle, mimo davy turistů
  • 3 x organizované výlety s přesahem, 2x balijskou masáž
  • 3 x denně chuťové orgie pro jazyk i oko
  • mnoho překvapení a hýčkání, pro které si prostě musíš přijet
  • zpáteční letenku do 25 000 Kč a letištní transfery
  • pojištění CK proti úpadku

 Připoj se ke komorní skupině stejně naladěných lidí a prožij nezapomenutelný retreat plný transformace a dobrodružství.
Těším se na tebe!

Cena zájezdu neobsahuje další fakultativní výlety a tvé cestovní pojištění.

Pro koho je retreat určen:  Zejména ženám, ale nevylučuji ani muže a páry, které mají chuť a kapacitu účastnit se celého programu retreatu společně.

Storno podmínky: Zrušení zájezdu 6 měsíců před datem zahájení retreatu 0% storno, zrušení zájezdu 3 - 6 měsíců před datem zahájení retreatu 50% storno, zrušení zájezdu 90 dní před datem zahájení retreatu 100% storno.

Očkování:  Bali již oficiálně vyhlásilo zrušení povinnosti očkování pro vstup do země. Na Bali tedy mohou cestovat i neočkované osoby.

Cestovní doklad: Je třeba mít platný pas minimálně 6 měsíců od data vrácení zpět do země odletu.

Přihlášením se o nic se nemusíš starat,

my se o tebe postaráme.

Královská péče

Péče a zpomaléní mají důležitý přesah do hojnosti. Užiješ si nádherné ubytování s pokojem jen pro sebe, budeš omývavá šuměním oceánu, zahrnutá skvostným barevným jídlem, rozmazlováním ve wellness, dárky, obklopena spiritualitou a láskou ducha ostrova.

Dokonalá organizace

Nemusíš se o nic starat, vše ti zajistíme. Letenku i let se skupinou ubytování, pobyt, transfery, výlety s průvodcem i pojištění.

Kdy se naposledy takto o tebe staral?
Po dobu 10 dní nemusíš hnout prstem.

Neplatíš vše najednou

Pobyt si rezervuješ zaplacením zálohy, zbytek se platí průběžně, dle dohody je možno platit až v deseti platbách. Nejlepší je, že už okamžikem přihlášení vstupuješ do pole retreatu a věci se dávají do pohybu.

Program

Na základě svých zkušeností a mnoha tréninků jsem pro tebe vytvořila program k odemykání hojnosti na základě chakrového systému, pěkně od spodu, od matérie, až k duchu. Kde v tvé energetice to vázne u tebe?

Zpomalení

V budoucnu prý budou jezdit lidé na retreaty hlavně, aby si odpočinuli. Ty budeš mít transformační program a zážitky, avšak zároveň dost času pro sebe a přítomný okamžik. Výhled na oceán, nohy v písku, zvuky přírody a exotické vůně a chutě tě budou laskat v přítomném okamžiku, abys zažila pocit vnitřního klidu v sobě.

Tvé nové já

Rozmazlování,
které jsi nedostala jako malá - dosytíš. Veškeré bariéry k přijímání - rozpustíš.

VSTOUPÍŠ DO SVÉ VELIKOSTI
A NOBLESY, která je hojností srdce a propíše se do tvé fyzické reality
.

Kroky po rezervaci

Po odeslání tvé rezervace tě bude Iva (organizátorka zájezdu) telefonicky kontaktovat a dohodnete vše potřebné k tvé cestě na Bali. Bude také prostor pro tvé případné dotazy a požadavky k zájezdu.

Následné kroky jsou pak tyto:

  • 1
    Telefonický kontakt a prostor pro tvé případné dotazy a požadavky k zájezdu.
  • 2
    Zaslání přihlášky a možnosti pojištění na tvou e-mailovou adresu.
  • 3
    Vystavení faktur dle dohody, platba, případný výběr a nákup pojištění.
  • 4
    Měsíc před odletem na Bali zaslání všech zbývajících podkladů.

 společný let se skupinou

Zajistíme skupinovu letenku s Qatar Airways nebo Emirates. Let na Bali bude pro skupinu společný, odlet je z Prahy většinou v odpoledních hodinách. V případě potřeby můžeme vyřešit indivuální požadavky k letu.

Toto není jako cestovat úplně sama. I když možná nevládneš cizími jazyky nebo nejsi na tak dlouhé cesty zvyklá, s naší a skupinovou podporou to zvládneš.

Let je dlouhý přibližně 15 hodin. Letí se 6 hodin do Dubaje nebo Doha, pak je 2 hodiny na přestup a následuje 9hodinový let na Bali do Denpasaru.  

REZERVACE
Retreat na Bali s Lindou

Chrám hojnosti 

Zde vyplň svou rezervaci na 13denní transformační retreat na Bali
v termínu 16. - 28. listopadu 2025.

Následně tě budeme telefonicky kontaktovat a dohodneme vše potřebné ke tvé cestě na Bali. Cena je včetně ubytovování v samostané ložnici, s plnou stravou, transfery, lektorským programem a organizací na místě včetně výletů.

Plná cena retreatu na Bali s Lindou

 119 800 Kč 

jako odměnu za včasnou rezervaci platíš

109 800 Kč 

Křestní jméno*
E-mailová adresa*
Váš mobilní telefon pro vzájemnou komunikace
Poznámky, počet osob, jména, výběr pokoje:
Vaše data jsou u mě v bezpečí, nakládám s nimi podle podmínek zpracování osobních údajů s platné evropské legislativy.

Organizátor zájezdu: Iva Votavová

Iva Votavová – specialita na Bali

průvodce a organizátor transformačních retreat pobytů na Bali
Na Bali jsem byla poprvé v září v roce 2017. Do ostrova jsem se ihned zamilovala! Bylo to jako se vrátit po letech zpět domů. Někam, kde se cítíte opravdu dobře a bezpečně. Bali je ostrov Bohů, kde jsem zažila skutečný pocit tady a teď, pocítila až magickou sílu ostrova, která mě vedla k větší životní rovnováze a pokoře. A proto BALI tak moc miluji celou svou duší! Založila jsem si cestovní agenturu a již sedmým rokem organizuji a provázím skupinové pobyty především na Bali. 

Cestovní agentura Projekty pro radost s. r. o .
Chudenická 1059/30, 102 00 Praha 10 Hostivař
IČO: 040 98 684, Tel.: + 420 737 259 119
Iva Votavová – zakladatelka a jednatelka